English  |   Español  |   Português  |   Nederlands  |   Íslenska  |   Deutsch  
 
 
luchthavenorganisatie


Sanford Luchthaven Autoriteit

De Sanford Airport Authority bestaat uit negen leden benoemd door de Sanford Stad's Commissie. De Autoriteit kiest haar eigen voorzitter, vice-voorzitter en penningmeester. De luchthaven wordt geëxploiteerd door de president / CEO, die wordt benoemd door de Autoriteit, en zijn staf van 50 full-time medewerkers.

Missie


Het is de missie van de Sanford Airport Authority de Luchthaven Orlando Sanford te bedienen, te onderhouden, te verbeteren, uit te breiden en het professioneel te beheren voor het gemak en voordeel van de lucht-reizigers en economische ontwikkeling van de Central Florida gemeenschap.

Ter bevordering van deze missie, zoekt de Autoriteit zowel luchtvaart en niet luchtvaart georienteerde bedrijven en industrie om gebruik te maken van het land ,de diensten en faciliteiten, welke zijn gelegen op de luchthaven, en zal de luchthaven middelen beheren op een voorzichtige, rechtmatige, ten aanzien van de gemeenschap bewuste en fiscaal verantwoorde wijze.

Leden Luchthaven Autoriteit


Frank S. Ioppolo, Jr., voorzitter
Tim M. Slattery, vice-voorzitter
Jennifer T. Dane, Esq., secretaris / penningmeester
U. Henry Bowlin, bestuurslid
Tom Green, bestuurslid
William R. Miller, bestuurslid
Clyde H. Robertson, bestuurslid
Clayton D. Simmons,  bestuurslid
Stephen P. Smith, bestuurslid
A.K. Shoemaker, voorzitter emeritus
Kenneth W. Wright, Raadsheer
 
Airport Authority Personeel                       407-585-4000

Diane Crews, C.M., Diane H. Crews, A.A.E., President en CEO
George Speake, C.M., Vice President, Operaties & Onderhoud
Frank Liberatore, Bouw beheerder
 
Publieke / Private Onderneming

Orlando Sanford International Airport profiteerd van een unieke mix van de lokale overheid's en particuliere investeringen die zorgen voor een zeer klantgerichte luchthaven. SFB wordt bediend door middel van een publieke / private samenwerking tussen de Sanford Airport Authority en Airports Worldwide. Airports Worldwide is gecontracteeerd door de Sanford Airport Authority om zowel de internationale en binnenlandse terminals te beheren, extra lucht dienst te ontwikkelen, en grondafhandeling en vrachtdiensten te bieden. Deze publiek / private samenwerking heeft voordelen gecreëerd voor de klanten van de SFB luchtvaartmaatschappijen en passagiers.
 

 
Airports Worldwide Personeel                                               407-585-4500

Larry D. Gouldthorpe, A.A.E.- voorzitter
R. Keith Robinson - Vice President, Financieel Directeur
Gregory A. Dull - Vice President, Directeur Marketing
David W. Logan - Operaties en Onderhoud's Directeur
Michael D. Damico - ISS Manager
Michael J. Caires - Directeur Publieke Relaties


Over Airports Worldwide

Airports Worldwide is een particuliere, multinationale onderneming met een goede staat van dienst op het gebied van succesvolle investeringen, ontwikkeling en exploitatie van luchthavens. Het bedrijf werkt wereldwijd, met hoofdkantoor in Houston, een kantoor in de Filippijnen en activiteiten in de Verenigde Staten, Costa Rica, Ecuador, Noord-Ierland en Zweden.
 
Het brengt het operationele DNA en de technische hulpmiddelen samen van het Houston Airport System (HAS), de op drie na grootste luchthaven in de V.S. en op vijf na grootste in de wereld, die meer dan 35 miljoen passagiers per jaar verwerkt, en de financiële kracht van het Ontario Municipal Employees Retirement System ("OMERS"), één van de grootste pensioenfondsen van Canada. Klik voor meer informatie hier


Over OMERS Strategic Investments
OMERS heeft via OMERS Strategic Investments (“OSI”) een meerderheidsbelang in Airports Worldwide. Als de strategische investeringstak van het pensioenfonds, bouwt OSI "first movers" exploitatie-en investeringsplatforms. Het ontwikkelt wereldwijd directe relaties en kapitaalpartnerships (co-investering en fondsenwerving) voor de lange termijn om in nieuwe sectoren en nieuwe markten te investeren, en nieuwe investeringsmogelijkheden te bieden ten behoeve van de kerninvesteringsactiviteiten van de het pensioenfonds. Additionele informatie is beschikbaar op www.omers.com.