English  |   Español  |   Português  |   Nederlands  |   Íslenska  |   Deutsch  
 
 
Parkeer Instucties
   
De Internationale Luchthaven Orlando Sanford bied een keuze van parkeer mogelijkheden op haar grondgebied. Elke parkeer gelegenheid is gunstig geplaatst ten opzichte van de luchthaventerminal. De parkeergarage en de parkeer gelegenheden op de oppervlakte bieden verschillende prijzen die aan de behoeften van alle passagiers voldoen. Voor alle parkeerplaatsen dient u een ticket te nemen voor u deze binnengaat.
 
Onze parkeergarage bied overdekt parkeren en de meest gunstige verbinding met de terminal. Vanaf het tweede parkeerniveau van de garage, geeft een voetgangersbrug aan de reizigers direct toegang tot de luchthaven. Roltrappen en liften brengen u naar de bagage afhandeling en de ticket diensten van Terminal B.
 
De Internationale Luchthaven Orlando Sanford accepteert Visa, MasterCard, American Express en contant geld. Er zijn twee betaalautomaten voor het parkeren in Terminal B welke contant geld en kredietkaarten accepteren. Betaalautomaten welke alleen kredietkaarten accepteren zijn geplaatst bij alle uitgangswegen om een snelle uitgang te bevorderen.
 
Pendeldienst:
We bieden een GRATIS PENDELDIENST naar en van de parkeergelegenheden rechtstreeks naar de voorzijde van de Terminal. De diensttijden worden bepaald door het dagelijkse vliegschema. De pendeldienst heeft toegang voor gehandicapten.
 
Tarieven Parkeergarage
Elke 20 Minute Increment: $2.00
Maximaal dagtarief: $15.00
 
Economisch Terrein Parkeer Tarieven
Elke 20 Minute Increment: $2.00
Maximaal dagtarief: $13.00
 
Waarde terrein Parkeer Tarieven
Geopend ter keuze van de luchthaven
Elke 20 Minute Increment: $2.00
Maximaal dagtarief: $13.00
 
Overloop terrein Parkeer Tarieven
Geopend ter keuze van de luchthaven
Tarieven variëren en zijn geplaatst bij de ingang van het terrein
 
Geaccepteerde kredietkaarten zijn VISA, Mastercard en American Express
 
Opmerking: Alle prijzen zijn inclusief parkeren van toepassing Sales Tax.
 
In naleving van de Statuten van Florida 316.1964, geeft de Internationale Luchthaven Orlando Stanford gratis parkeergelegenheid in al haar betaalde parkeer gelegenheden voor personenvoertuigen welke de Florida Tolvrijstelling's Vergunning tonen of welke zijn aangepast met speciale uitrusting, zoals handbediening, liften en entreeplanken voor gebruik door een gehandicapt persoon.
 
Betaalde parkeergelegenheden met onbewaakte "Zelfbetaal" parkeerplaatsen kunnen terruggaaf verzoeken van de parkeergelden door kontakt op te nemen met de Parkeer Administratie via nummer 407 585 4500 of via e-mail: oisparking@tbiusinc.aero.
Zelf-betaald parkeren Instructies:
Orlando Sanford International Airport heeft een Zelf-betaald parkeren systeem ingesteld voor de garage en parkeerterreinen.
1.
Neem uw parkeerkaart mee.
2. Voordat u terugkeert naar uw auto, dient u te betalen voor het parkeren bij het verlaten van de terminal bij de betaal automaat bij de uitgang van de terminal.
3. De betaal automaat accepteert contant geld of een krediet kaart.
4. Betaling bij de uitgang is ook mogelijk, maar alleen met kredietkaart.
5. Als u problemen ondervindt op een van beide betaal punten, druk op de service knop voor assistentie.